Pogánykő

Egy Ars Magica conventus mindennapjai a XII. századi Magyarországon.

Nyitott Pincék a Pogányokban

2014.05.10. 10:31 Donatus a Jerbiton

Ha valakinek még nincsen programja pünkösdre...

Pünkösdvasárnap (június 8.) ismételten megrendezésre kerül 13-20 óra között a fenti program, melynek lényege, a völgy elején lehet venni poharat (18.00 óráig) majd végiginni a völgyet.

1800 forintot kell fizetni a pohárért, mely árért előreláthatólag 15 pincében fajtánként egy deci bort és borkorcsolyát kap a "túrázó".

Mi is nyitunk, mint mindig.  

Szállást időben lehet foglalni a Pogányokban is, hogy ne kelljen sofőr miatt izgulni, de Kőszeg főterétől csak  3 km. a pincesor, ami egy kis józanító sétának is jó lesz hazáig.

Megközelítése: Autóval Kőszeg és Cák között a szőlők után kell jobbra fordulni, ki van táblázva. Gyalog, Kőszegről a zöld-sárga-piros, majd sárga turistajelzést kell követni.

Azt ezért elmondanám, hogy itt bor van, nem valami sokszorosan átszűrt, palackozott izé. Minden évben vannak jó páran, akik azt reklámozzák, hogy ők egy üveg bort megisznak egyedül és semmi bajuk nincsen. Aztán a második pohár után szembesülnek azzal, hogy ezt a bort a hordóból kapták :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://poganyko.blog.hu/api/trackback/id/tr956146573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása